Opnieuw autobrand in Spijkenisse

08/11

Foto: Archief politie

Spijkenisse – Opnieuw is er vannacht in Spijkenisse een auto in brand gezet. De eigenaar had zijn wagen gisteravond, woensdag 7 november, rond 22:00 uur geparkeerd aan de Brongras. Toen hij vanmorgen in zijn auto wilde stappen, zag hij dat er een ruitje was ingeslagen en het interieur was verbrand.

De politie doet onderzoek. Er is niet te zeggen of deze autobrand verband houdt met de branden van de nacht ervoor. Toen gingen in Spijkenisse zeven auto’s, een scooter en een caravan in vlammen op. In Hoogvliet brandde een busje uit.
Heeft u informatie?

Getuigen die informatie hebben over de branden in de nacht van 6 op 7 november, of iets hebben meegekregen van de brand aan de Brongras in de nacht van 7 op 8 november, worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Anoniem informatie delen kan ook, via M op 0800-7000.