Een van de twee verdachten aangehouden na steekincident

Spijkenisse – Een 18-jarige jongen uit Spijkenisse raakte eerste Paasdag zwaargewond toen hij na een ruzie werd gestoken. Agenten startten direct een onderzoek naar de daders en hielden aan het begin van de avond een 21-jarige plaatsgenoot aan. Naar een tweede verdachte wordt nog gezocht. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, hij is niet in levensgevaar.

Getuigen verklaren dat het slachtoffer achterna werd gezeten door de twee verdachten, voordat hij rond 15.40 uur in een steeg aan de Wikkedreef werd mishandeld. Omwonenden die dat zagen, sprongen tussenbeide. De twee verdachten sloegen op de vlucht, maar wisten het slachtoffer eerst nog te steken. De 18-jarige raakte daarbij zwaargewond maar bleef aanspreekbaar. De omwonenden ontfermden zich over hem en waarschuwden de politie.

Tweede verdachte

Terwijl het slachtoffer naar het ziekenhuis werd gebracht, startten agenten direct een onderzoek. Dat leidde enkele uren later tot de aanhouding van een van de verdachten, een 21-jarige man uit Spijkenisse. Naar de tweede verdachte wordt nog steeds gezocht. Hij droeg vanmiddag een grijs trainingspak, heeft een donkerder huid dan de eerste verdachte en donkere krullen.

Kunt u helpen?

Mensen die nog niet met de politie hebben gesproken en iets gezien hebben van het incident, of misschien zelfs camerabeelden hebben waarop mogelijk de verdachten of het slachtoffer te zien zijn, worden gevraagd contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844, anoniem via 0800-7000